Зарахування до 1 класу

Шановні батьки майбутніх першокласників!

Прийом заяв про зарахування до 1-х класів здійснюється з 03 квітня 2023 року по 31 травня 2023 року, після 15 червня на вільні місця.

На сайті "Електронна реєстрація в заклади загальної середньої освіти" Ви маєте можливість подати заяву на вступ дитини до 1-го класу школи. Для цього необхідно зареєструватись на сайті, обрати заклад загальної середньої освіти району, створити заявку та підтвердити її документами у закладі освіти.(переглянути Інструкцію для батьків)

Батьки (один із батьків) мають право зареєструватися та надати необхідні документи (їх копії) до будь-якого закладу освіти для зарахування на вільні місця.Згідно з підпунктом 1 пункту 3 глави 1 розділу ІІ Порядку до 01 червня включно зараховуються усі діти, місце проживання яких на території обслуговування закладу освіти підтверджене, а також діти, які є рідними (усиновленими) братами та/або сестрами дітей, які здобувають освіту у цьому закладі, чи дітьми працівників цього закладу освіти.

Порядок не визначає пріоритетність у зарахуванні дітей цих чотирьох категорій.

Зазначаємо, що електронна реєстрація до закладу загальної середньої освіти також не встановлює черговість зарахування, а електронна заявка не є підставою для зарахування дитини до закладу загальної середньої освіти

Також у закладі щодня працює офлайн регістрація (понеділок-п'ятниця) з 10.00 до 15.00

/Files/images/2022_2023_zobrajennya/ввв.jpg /Files/images/2022_2023_zobrajennya/raznoe_4/444.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 75