НАТИСНИ НА ЗОБРАЖЕННЯ І ПОТРАПИШ НА СТОРІНКУ

РЕЄСТРАЦІЇ ДЛЯ УЧАСТІ В ЗНО-2018

/Files/images/2017_2018_zobrajennya_dlya_saytu/3d54bdc04aa0235de34488dd02254df5--travel-tourism-teacher.jpg


Розрахунковий бал


Прес-реліз від 13.04.2018

Інформація до прес-релізу

На сайті Українського центру з 30 квітня 2018 року

будуть розміщені запрошення-перепустки з інформацію про місце та час проведення ЗНО.

Необхідно, заздалегідь ознайомитися із маршрутами доїзду до пунктів проведення ЗНО.

Допуск учасників до пункту проведення ЗНО триває з 10.15 до 10.50.

Учасники, які запізнились, до пункту проведення ЗНО не допускаються.

Важливо! У разі пред’явлення копій Сертифіката, паспорта або іншого документа,

серія та номер якого зазначені в Сертифікаті, учасник зовнішнього оцінювання до пункту ЗНО не допускається.

Окрім документів із собою необхідно мати дві-три ручки з чорнилом чорного кольору, а також, за бажанням, маленьку прозору пляшку (без етикетки) з питною водою.


Пропонуємо ознайомитися з правільними відповідями пробного ЗНО з української мови та літератури


Визначення результатів пробного ЗНО



Бюлетень, щодо проведення пробного ЗНО-2018


Прес-реліз від 15.02.2018, щодо особливостей проведення ЗНО-2018


Графік проведення ЗНО-2018

Онайомитися з графіком проведення ЗНО-2018 можна за адресою :

https://mon.gov.ua/ua/news/usi-novivni-novini-2017-09-21-zno-2018-reestracziya-trivatime-z-6-lyutogo-do-19-bereznya-a-testuvannya-vidbudutsya-z-22


Програми з ЗНО-2018

Англійська мова

Біологія

Географія

Історія України

Математика

Українська мова та література

Фізика

Хімія

Німецька мова

Французька мова

Іспанська мова


Особливості ЗНО-2018

/Files/images/2017_2018_zobrajennya_dlya_saytu/zno/Слайд1.JPG

8 вересня набув чинності наказ Міністерства освіти і науки України, що регулює проведення зовнішнього незалежного оцінювання 2018 року.

Відповідно до наказу кожен зареєстрований учасник має право скласти тести щонайбільше з чотирьох навчальних предметів. Загалом зовнішнє незалежне оцінювання пройде з одинадцяти предметів: українська мова і література, історія України, математика, біологія, географія, фізика, хімія, англійська мова, іспанська мова, німецька мова, французька мова.

Випускникам старшої школи загальноосвітніх навчальних закладів 2018 року результати зовнішнього незалежного оцінювання з трьох навчальних предметів буде зараховано як результати державної підсумкової атестації. Ці учасники мають обов’язково скласти:

– українську мову і літературу;

– математику або історію України (на вибір учасника);

– ще один предмет з переліку (історія України, математика, біологія, географія, фізика, хімія, англійська мова, іспанська мова, німецька мова, французька мова).

Зміст тестів відповідатиме програмам зовнішнього незалежного оцінювання, затвердженим наказом Міністерства освіти і науки України від 03.02.2016 № 77 «Про затвердження програм зовнішнього незалежного оцінюванню для осіб, які бажають здобувати вищу освіту на основі повної загальної середньої освіти».

У 2018 році для проведення зовнішнього незалежного оцінювання з англійської, іспанської, німецької та французької мов буде використано тести двох рівнів складності: рівня В1 і рівня В2. Новацією цих тестів буде також частина «Розуміння мови на слух», яка передбачатиме прослуховування звукових фрагментів і виконання завдань до них.

Випускники старшої школи загальноосвітніх навчальних закладів 2018 року, які бажають зарахувати результат зовнішнього незалежного оцінювання з іноземної мови як оцінку за державну підсумкову атестацію та вивчали цю мову на профільному рівні, мають складати відповідний предметний тест рівня В2.

Варто також наголосити на тому, що 2018 року зовнішнє незалежне оцінювання з української мови і літератури проходитимуть учні (слухачі, студенти) професійно-технічних, вищих навчальних закладів, які в 2018 році здобудуть повну загальну середню освіту. Таким учасникам результати тестування з цього предмета зараховуватимуться як оцінки за державну підсумкову атестацію за освітній рівень повної загальної середньої освіти.


Пробне ЗНО-2018

/Files/images/2017_2018_zobrajennya_dlya_saytu/zno/Слайд13.JPG

Пробне зовнішнє незалежне оцінювання проходить з метою ознайомлення всіх охочих із процедурою проведення зовнішнього незалежного оцінювання, структурою та змістом тестового зошита, порядком доступу до пункту тестування та робочого місця. Пробне тестування є важливою складовою підготовки до зовнішнього незалежного оцінювання.

Особи, які зареєструються для участі в пробному тестуванні, матимуть можливість:

  • ознайомитись із стандартизованими тестами, що відповідають вимогам Програм, характеристикам і структурі сертифікаційних робіт зовнішнього незалежного оцінювання 2018 року;
  • виконати пробний тест і попрактикуватися в заповненні бланків відповідей;
  • дізнатися правильні відповіді до завдань пробного тестування, що будуть розміщені на сайті Українського центру оцінювання якості освіти у визначений час;
  • отримати результат пробного тестування за допомогою спеціального сервісу (за бажанням);
  • психологічно налаштуватися на проходження зовнішнього незалежного оцінювання;
  • навчитись ефективно розподіляти час;
  • оцінити свій рівень навчальних досягнень.

Пробне зовнішнє незалежне оцінювання є платною послугою для учасників та неприбутковою для організаторів і проводиться за кошти фізичних і юридичних осіб. Вартість одного тестування для одного учасника визначає кожний регіональний центр оцінювання якості освіти окремо. Цю інформацію буде розміщено на сайтах регіональних центрів до 11 грудня 2017 року.

24 березня 2018 року відбудеться пробне зовнішнє незалежне оцінювання з української мови і літератури,31 березня-з історії України, математики, біології, географії, фізики, хімії, англійської, іспанської, німецької, французької мов.У день проведення пробного тестування кожен зареєстрований учасник може скласти тест з одного навчального предмета.

Реєстрація для участі в пробному зовнішньому незалежному оцінюванні триватимез 9 до 31 січня2018 року на сайті відповідного регіонального центру оцінювання якості освіти.

Детальний порядок реєстрації для участі в пробному зовнішньому незалежному оцінюванні буде оприлюднено на сайті Харківського регіонального центру оцінювання якості освіти до 13 грудня.

Для всіх зареєстрованих учасників пробного зовнішнього незалежного оцінювання будуть створені інформаційні сторінки, там до 1 березня розміщуватиметься інформація про час і місце проходження пробного ЗНО, а згодом – результати проходження тестування.

Для отримання результатів пробного ЗНО кожному учаснику потрібно буде занести свої відповіді до спеціального сервісу «Визначення результатів пробного зовнішнього незалежного оцінювання» у такі терміни:

  • з української мови і літератури з 24 до 26 березня,
  • з історії України, математики, біології, географії, фізики, хімії, англійської, німецької, французької, іспанської мов з 31 березня до 2 квітня.

Результати тестування з української мови і літератури будуть оприлюднені на інформаційних сторінках 30 березня, з інших предметів – 6 квітня.

Звертаємо увагу, що реєстрація для проходження пробного тестування не передбачає автоматичної реєстрації для участі в основній сесії зовнішнього незалежного оцінювання.Результати пробного зовнішнього незалежного оцінювання не буде зараховано як оцінки за державну підсумкову атестацію та не буде використано для участі в конкурсному відборі під час вступу до вищих навчальних закладів.

/Files/images/2017_2018_zobrajennya_dlya_saytu/zno/грудень_прес_реліз_розсилка-1.jpg

/Files/images/2017_2018_zobrajennya_dlya_saytu/zno/грудень_прес_реліз_розсилка-22.jpg

/Files/images/2017_2018_zobrajennya_dlya_saytu/zno/Слайд10.JPG /Files/images/2017_2018_zobrajennya_dlya_saytu/zno/Слайд11.JPG/Files/images/2017_2018_zobrajennya_dlya_saytu/zno/Слайд12.JPG/Files/images/2017_2018_zobrajennya_dlya_saytu/zno/Слайд4.JPG/Files/images/2017_2018_zobrajennya_dlya_saytu/zno/Слайд6.JPG /Files/images/2017_2018_zobrajennya_dlya_saytu/zno/Слайд8.JPG


ТЕСТ ЗНО З ІНОЗЕМНИХ МОВ МІСТИТИМЕ ЗАВДАННЯ РІЗНИХ РІВНІВ СКЛАДНОСТІ

На реєстрації в Міністерстві юстиції України перебуває наказ Міністерства освіти і науки України «Про внесення змін до наказу Міністерства освіти і науки України від 31 липня 2017 року № 1103».Цим наказом передбачено використання для проведення зовнішнього незалежного оцінювання у 2018 році навчальних досягнень з англійської, іспанської, німецької, французької мов предметних тестів, які міститимуть завдання двох рівнів складності: академічного та профільного, а не рівня В1 та рівня В2, як передбачалося раніше.


Правила нарахування балів за завдання ЗНО

Наказом Українського центру оцінювання якості освіти №147 від 02 жовтня 2017 року затверджено Схеми нарахування балів за виконання завдань сертифікаційних робіт зовнішнього незалежного оцінювання 2018 року.


Загальні характеристики сертифікаційних робіт зовнішнього незалежного оцінювання 2018 poку''

Наказом МОН України №152 від жовтня 2017 року затверджено Загальні характеристики сертифікаційних робіт зовнішнього незалежного оцінювання 2018 року.

Кiлькiсть переглядiв: 287